Δωρεαν μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 80€
+30 6979447626

Επιστροφές - Αλλαγές

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται δεκτή εάν:

  • Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.
  • Το προϊόν δεν είναι λερωμένο ή αλλοιωμένο.
  • Ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση.

 

Επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο τηλέφωνο 6979447626 εάν το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, (απόδειξη και καρτελάκια) που αποδεικνύουν την συναλλαγή για να μπορέσετε να το επιστρέψετε, εφόσον τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις. Οι αλλαγές για να πραγματοποιηθούν πρέπει να γίνει επιστροφή των προϊόντων μέσα σε διάστημα 14 ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος 

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός Τριών (3) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στο τηλέφωνο 6979447626 ή στα email της εταιρίας info@inehome.gr και orders@inehome.gr. Τα έξοδα επιστροφής θα επιβαρύνουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα minihome.gr. Με την παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος θα γίνει η αποστολή του σωστού προϊόντος που έχετε παραγγείλει.


Επιστροφή Χρημάτων:

To κόστος της επιστροφής των προϊόντων το αναλαμβάνετε εσείς εκτός κι αν οφείλεται σε λάθος δικό μας. Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εντός 3 ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε το προϊόν. Με την παραλαβή του δέματος ελέγχουμε αν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και εντός 14 ημερολογιακών ημερών επιστρέφονται τα χρήματα στον λογαριασμό σας.

Το δέμα μέχρι που να φτάσει σε εμάς είναι σε δική σας ευθύνη για το αν χαθεί ή πάθει οποιαδήποτε ζημιά καθώς επίσης όπως και το προϊόν επιστροφής να είναι στην αρχική του κατάσταση (να μην έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι, να μην έχει πλυθεί να μην έχει υποστεί καμία αλλοίωση). 
 
Να σας ενημερώσουμε ότι οι επιστροφές χρημάτων μας γίνονται μέσω της τράπεζας EUROBANK.
Σε περίπτωση που έχετε άλλη τράπεζα τα έξοδα συναλλαγής επιμερίζονται και από τις δύο πλευρές!
Τέλος τα έξοδα αποστολής  των 3.80€ δεν επιστρέφονται.
Αλλαγές και επιστροφές γίνονται εντός 14 εργάσιμων ημερών.

Επιστροφή χρημάτων δεν πραγματοποιείται σε εκπτωτικά προϊόντα.